IMG_1334

ITALIAANSE PEERTJES QUICHE

cropped-icoon-alles-carmen-1.jpgDeze Quiche is een perfect voorgerecht voor de Italiaans keuken. Bovendien is het makkelijk te maken en ziet het er mooi uit als je het op een bordje met wat sla en een tomaatje presenteert.

IMG_1597BENODIGDHEDEN VOOR 4 PERSONEN
  • Springvorm 16 cm (Hema)
  • 3 blaadjes bladerdeeg
  • 150 gr Gorgonzola
  • 4 plakken Serranoham
  • 1 peer, in 4 delen gesneden
  • 1 bekertje crème fraîche
  • 1 ei
  • 10 blaadjes verse basilicum
  • handjevol gehakte walnoten
  • 2 eetlepels honing
  • zout en peper

Verwarm de oven voor. Bekleed de invette springvorm met bladerdeeg. Schil en ontpit de peer,en omwikkel de part met een plak Serranoham. De vier delen liggen als een kruis in de vorm en zijn klaar om overgoten te worden met twee eetlepels honing. Verdeel daarna de helft van de walnoten  erover.

IMG_1604 IMG_1600

IMG_1601 IMG_1688

IMG_1611

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *